Lördag 2a juli.

Dagen började i relativt vanlig ordning med morgonpromenad med Tyra i parken. Återigen väldigt varmt och vi märker stor skillnad på värmen från första veckan och nu snart tredje. Det är inte alls kyligt överhuvudtaget på kvällarna längre och det är nästan dagsvarmt på morgonen redan vid 9.

Efter vår promenad så gick jag hem och lämnade Tyra och så tog Nicole Emil och vi gick till parken för att sola och låta honom skrota runt på gräset. Vi packade ihop parasoll, filt, handduk och böcker för att kunna ligga där ett par timmar. Redan efter ett par minuter kom två informatörer som bad oss att flytta från gräset. Vi kunde inte låta bli att undra varför eftersom att parken i övrigt består av människor på gräset. Tydligen var det något som alltid gällde och vi såg skyltarna vi alltid ser lite noggrannare nu. Hundar får springa runt på gräset men inga människor. Öh, va? Okej. Som om vi människor skulle bajsa och sprätta upp mer gräs än vad hundarna gör? Dumheter.

Vi prövade byta plats men de kom tillbaka efter en stund ändå, så vi sket i det och gick till sushirestaurangen utanför oss istället och beställde mat. När vi sedan ätit färdigt så gick vi hem och lade oss på terrassen innan det blev alldeles för varmt för mig och hundarna.

Mot kvällen gick jag och handlade lite på Lidl inför morgondagen. Nicole åkte och träffade nya hundvakterna till Emil och jag tog med Tyra och Vega på lång kvällspromenad. Det var jättemysigt även om det var massor av folk ute och stoj och stim överallt. 

0 kommentarer